Pauline’s Wedding

Why do birds suddenly appear
Every time you are near?
Just like me, they long to be
Close to you.

Pauline's weddingAaaah… a very reminding song. 🙂 But anyway, it’s all so the song that welcomes me at Grand Hyatt Ballroom, yesterday for Pauline’s wedding. 🙂

Pauline … temen SMP gw di SMP Negeri 2 Sumedang. Jadi, pesta pernikahannya pun serasa agak seperti acara reuni.

Pesta yang meriah dan hidangan yang istimewa, tapi sayang dengan kondisi saya yang baru sembuh dari hepatitis … saya harus melewatkan segala hidangan berlemak yang lezat. 😦 hiks …

Sori, kemaren ngga sempet foto-foto, keliatannya pas giliran Pauline’s and friend … gw kelewat deh, soalnya giliran foto ke depannya ga jelas. 😦 Hmmmm… padahal gw udh nunggu ampe 1/2 jam. 😦

But, however … congratulation for your new life. 🙂 … and in the end … the prince and the princess live happily every after …. 🙂

(don’t comment about the picture, it’s the best a can get from Motororal E398 :(. Hmmm… sometime I wish I have Eric‘s CANON EOS 350D)

hepi bertdei, Lin! :)

Arlin ChondroMeet Arlin, a friend I met in IP, who also happen to be a frog that writes. 😀

Today … is her birthday. Well, HAPPY BIRTHDAY. Here is my gift for you. Another link to your blog, hope it can tune your site rank at tecnorati a bit. 😀

One more thing … what does “Ogipung” means? 😀

Here is some of my favorites post from her site:

V for Vendetta: Celebrating 5th of November

Remember, remember, the Fifth of November,
The Gunpowder Treason and Plot…
I know of no reason
Why the Gunpowder Treason should ever be forgot…

But what of the man? I know his name was Guy Fawkes and I know, in 1605, he attempted to blow up the Houses of Parliament. But who was he really? What was he like? We are told to remember the idea, not the man, because a man can fail. He can be caught, he can be killed and forgotten, but 400 years later, an idea can still change the world. I’ve witnessed first hand the power of ideas, I’ve seen people kill in the name of them, and die defending them… but you cannot kiss an idea, cannot touch it, or hold it… ideas do not bleed, they do not feel pain, they do not love… And it is not an idea that I miss, it is a man… A man that made me remember the fifth of November. A man that I will never forget.

v for vendettaPerkataan diatas, adalah kata-kata yang paling “terkesan” saat menyaksikan film ini. V for Vendetta, arahan sutradara dan penulis Larry & Andy Wachowski, yang adalah juga menulis untuk Trilogy MATRIX. Since I love THE MATRIX, I definitly won’t miss this one.

Tanpa pikiran yang terbuka, agak sulit mencerna film ini. Sekilas, mungkin Anda akan berpikir kalau “V” adalah seorang teroris psikopat. Tapi, lebih dari itu melalui film ini penulis berusaha menyampaikan ide-ide filosifi pemerintahan.

Apa yang saya tangkap dari film ini adalah, bahwa perbedaan pendapat (dalam suatu pemerintahan) adalah sesuatu yang wajar, jadi jikalau ada pemerintahan yang seluruh rakyatnya “sependapat” untuk segala hal, pastilah ada sesuatu yang tidak beres. Seperti yang diungkapkan pada salah satu tagline-nya:

People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.

Konon, cerita film ini banyak diilhami oleh Gunpower Plot dan tokohnya Guy Fawkes, yang memang ada dalam bagian sejarah Inggris. Saya sendiri tidak tahu banyak soal kejadian tersebut, untuk lengkapnya mungkin Anda bisa coba untuk menyimak ulasannya yang dimuat di-kapanlagi.com.

My rate for this movie is 4 of 5.

Hari gene … masih percaya ama yang “ginian”?!?

HOAX textDidunia ini, ada sebuah “benda” yang disebut dengan hoax, alias berita bohong. Memang aneh juga, kok adaaa… gitu orang yang sangking ngga ada kerjaannya malah bikin ginian :(.

Jadi jangan terlalu mudah percaya dengan e-mail atau message seperti:

Hi, my name is Amy Bruce. I am 7 years old, and I have severe lung cancer from second hand smoke. I also have a large tumor in my brain, from repeated beatings. doctors say I will die soon if this isn’t fixed, and my family can’t pay the bills.The Make A Wish Foundation, has agreed to donate 7 cents for very time this message is sent on. For those of you who send this along, I thank you so much, but for those who don’t send it, what goes around comes around. Have a Heart, please send this. Please, if you are a kind person, send this on. Please hit the FORWARD button

(mengenai kebenarannya bisa di check http://www.wish.org/about/chain_letters)

Hari gene, masih percaya yang ginian?!? 😦 duh … plis deh!

It’s a LIE! BOHONG! Jangan percaya dong! Trus udah gitu … masih aja mau-maunya FORWARD ke temen-temen. 😦

Terus … di FRIENDSTER, masih juga ada yang percaya kalau FRIENDSTER mulai kepenuhan member. Terus diminta untuk post atau forward message tersebut di bulletin message. Coba pikir! Site segede FRIENDSTER mana mungkin kasih pengumuman atau survey user via message berantai kayak gitu. 😦

So, next time, kalau terima e-mail atau message yang pada akhirnya meminta Anda untuk men-FORWARD message tersebut … JANGAN PERCAYA! It’s definitly a hoax. Men-FORWARD message tersebut berarti Anda telah tertipu dan rela diperalat orang lain hanya demi kepuasan sesaat yang semu. Think it over again before you press that FORWARD button!!!