Ben & Lydia’s Wedding

Ben! Wei!… miheulaan eui! Slamet ya bro! Teu nyangka, akhir na, jadi oge! Setelah sekian lama. 😀 Pangling eui, ari make jas mah. 😀

Cinta Lokasi lah, dua-dua na sarua ti LIKMI. Tapi urang mah baheula kapanggih Ben di-kumprang. Lydia … batur gawe & batur ulin. 2 taun leuwih, lila teu kapanggih. Eh … ujug-ujug. Saminggu kamari Lydia nelepon … “Tay … gw mo kasih undangan”. Weks! 🙂 🙂 🙂 reuwas ngadenge na oge. 😀 Bener-bener, TEU NYANGKA!

Restoran HONGKONG, 14.30-16.30. He..he.. ondangan teh meni beurang keneh, pas keur puasa deuih. 🙂 Tadi mah itung-itung reuni-an eh jadina. Aya Herry, Esther & Hans, Budianto & Joanna. 🙂 Rame oge.

Ngan, rada kaduhung oge, urang teu mawa kamera urang, keur di-charge. Yah, kapaksa weh … make kakameraan tina handphone wae 😦

Esther & Hans Herry & Esther

Pokok na mah … salamet nya! sing langgeng, sing geura menang bati. 😀

Iklan

Sumedang Fair 2006

Tiheula mah … pameran teh cuma pas peringatan Hari Kesaktian Pancasila, ngan supados ayeuna mah bos orba na tos lengser, pameran teh diayakeun pas peringatan ulang tahun sumedang, Sumedang Fair. 😀

Sapuluh poe euin tah … diayakeun di lapangan pacuan kuda Sumedang.

Na … lapangan kuda, usum hujan kieu dipake pameran. Nya … jaraleblog atuh!
Eta mah leutak, beuambeu … tilu senti, bo!
Pas nincak teh, merebes kanu leutak nu jigana teh pacampur jeung tai kuda. :p
Euleuh … etamah, Pas balik ka imah teh … asa tas bobolokotan, suku teh ararateul.

Lamun jalan-jalan hayang romantis-romantisan mah … tongharep dah!
Boro-boro hayang romantis, leumpang teh kalakah terus weh ningali ka handap, neangan pitincak keun nu rada garing (bari jeung eweuh). 😦

Tapi … nya lumayan we lah … dari pada eweuh. Sataun sakali, raramean. DIRGAHAYU SUMEDANG!